ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.

Κώστας Ι. Γιαλίνης

*/*

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί" - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" . (Αργ. Δαγκ.)

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas

*/*


ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής. Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ αναγνωρίζουν κανένα άλλο αλφάβητο, πέραν του Ελληνικού και Λατινικού.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ

Ω παίδες Ελλήνων ίτε / Ελευθερούτε Πατρίδα / ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας / Θεών τε Πατρώων έδη / θήκας τε προγόνων / νυν υπέρ πάντων αγών. Πέρσαι, Αισχύλος.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ 18ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ 18ου ΦΝΘ
ΤΟΥ κ. ΠΑΛΟΓΛΟΥ


ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ
 (ΑΡΓ. ΔΑΓΚΊΛΑΣ)
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αφίσα δεν είναι καλή, και χωρίς να κατανοούμε γιατί; αναγνωρίζουμε το Φεστιβάλ μας διεθνές, γράφοντάς το στα αρλουμποφράγκικα!